Összes oldalmegjelenítés

2018. április 7., szombat

Bakancslista 2.



Marci az apukájánál van délután, a házban burkolnak, kint szemerkél az eső, úgyhogy itt az idő, hogy folytassam a beígért második részt a bakancslistámról.
Ezek a nagy álomutak, amik lövésem sincs hogy fognak megvalósulni, de hiszek benne, hogyha nagyon akarom, akkor menni fog! :)


1.

New York. Valamiért annyira vonz, annyira kíváncsi vagyok rá!
De nem túristaként. Szeretnék egyszer az USA-ban élni, belekóstolni a nagy amerikai álomba. Egyszerűen el sem tudom magyarázni hogy miért vonz!? Talán az életérzés!
Egyelőre marad az álmodozás, és a kedvenc youtuberem, Casey Neistat "közvetítése".



2.

Kappadókia, Törökország.
Amikor a kedvenc utazós blogomon megláttam a Kappadókiában készült képeket, azonnal felkerült a bakancslistámra!
Kappadókia a hőlégballonozás fellegvára! Még az elég gyakori balesetek sem tartanának vissza, hogy egy napfelkeltét, vagy napnyugtát megnézzek a holdbéli táj felett, természetesen egy hőlégballonból. 





3.

A harmadik helyen, a ma elég divatosnak számító Abu-Dhabi áll.
Abu-Dhabi onnan jött, hogy egyszer Ördögh Nóra oldalán láttam egy képet (amit biztosan Nánási Pál készített), amin Nóri éppen a Grand Mosque hideg, fehér márvány oszlopai között egy fekete csadorban sétál. Szóval igazából csak ez a gigantikus mecset érdekel, de ha már ott lennék azért megnézném Abu-dhabit is. :)



  Ennyi lenne a bakancslistám, de természetesen nem mondanék semmire sem nemet. Imádok utazni, élményt gyűjteni, új emberekkel, kultúrákkal ismerkedni.
Ugyanolyan szívesen megyek Szerbiába, mint Olaszországba. Sőt! Imádom Szerbiát! 
És itthon is rengeteg hely van, amit szívesen megnéznék! Például Sződliget, vagy a bokodi-tó, vagy a Füvészkert. Szégyen, kertészmérnökként még egyszer sem voltam a Füvészkertben.
Most lesz cseresznyefa virágzás! Menni kellene! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése